Külügyminisztériumi Dolgozók Szakszervezete                 Budapest, 1027 Bem rakpart 47.  Telefon: +361 458-1274   E-mail: kmdsz@mfa.gov.hu
 

 

Felgyorsult életünk egyik legnagyobb problémája a stressz és az ebből fakadó, későbbi egészségkárosodások, például az infarktus, vagy a stroke. A magas vérnyomás, a szív-, és érrendszeri megbetegedések hátterében gyakran áll a mozgásszegény életmód, a helytelen táplálkozás, a munkahelyi stressz, a problémák nem megfelelő pszichés kezelése. 

Az egészségtudatos életmódváltás, az egészségmegőrzés, az egészséges táplálkozás jegyében kezdeményeztük, hogy a Budapesten már 25 éve működő HerbaHáz (1087, Budapest, Százados utca 18.) vegye be partnerprogramjába a Külgazdasági és Külügyminisztériumot is. Ennek eredményeként a külgazdasági és külügyminisztériumi dolgozók a HerbaHáz termékeihez 14% kedvezménnyel juthatnak hozzá, mely – ismerve a bio, illetve glutén- és laktózmentes élelmiszerek meglehetősen magas árát – bizonyára sok kollégának örömet okoz majd. 

A kedvezmény az üzlet vevőszolgálatán felmutatott külügyes belépőkártya felmutatása ellenében - a vásárlás idejére átadott vevőkártyával - érvényesíthető a kasszánál. 

Az üzlet egyébként az alábbi termékcsoportokat kínálja, de ezeken belül is rendkívül gazdag áruválasztékkal rendelkezik): aromaterápiás készítmények, baba-mama termékek, bio termékek, cukor-glutén-laktózmentes termékek, egészségvédő és vitamin készítmények, élvezeti teák, fog és szájápolási termékek, fogyókúrát támogató termékek, gyógynövények, gyógyteák, hajápolási termékek, higiéniai termékek, illatosítók, füstölők, kéz- és lábápolási termékek, kozmetikumok, masszázskrémek, könyv, CD, ajándékcsomagok, környezetkímélő háztartás, napozókrémek, reformélelmiszerek, terápiás készítmények, természetgyógyászati termékek, vegetáriánus termékek. 

A boltban a 14% kedvezményt csak készpénzes vásárlás esetén lehet érvényesíteni, bankkártyás fizetés esetén nem vonják le!!!!

További kérdés esetén Tamási Krisztina kollégánk áll rendelkezésre (1422-es mellék).

logo2018 AYCM01

SZHA LOGO 220