A KMDSZ 2024. februárra tervezett programjai a tagok számára

A KMDSZ 2024. februárra tervezett programjai a tagok számára

A 2024. esztendő elé nézve a KMDSZ vezetése és nyilván tagjai is az előző évek jó tapasztalatai szerint kívánja működését folytatni, programjait megvalósítani. De tudjuk, ebben az évben ez nehezebb feladat elé állít mindannyiunkat – a szakszervezeti közösségünk megőrzése, a működésében való részvétel, a tagdífizetés, ahogy tagjaink érdekvédelme, mind fontos kihívás. Ennek előrebocsátásával ajánljuk az alábbi programjainkat február folyamán:

  • kultúra: február 16. péntek – az Országház megtekintésére szervezett látogatás – találkozó 14.00-14.30 között, a Látogató Központ előterében, a KMDSZ táblánál – KMDSZ tagok számára ingyenes a részvétel – figyelem! a későn érkezők nem csatlakozhatnak.

február 28-án, 10:30-tól a nyugdíjas klub vendége ismét Kulcsár István lesz, aki új könyvét mutatja be.

  • sport: ez évben is igénybe vehetők az alábbi szabadidős, ill. sportprogramok - az „All You Can Move” elfogadóhelyekre érvényes sportkártya használatát a KMDSZ havi rendszerességgel támogatja, 2. Tenisz, továbbra is 1 pályát bérlünk hetente egy alkalommal, 3. jóga, hétfőnként 17 és 18:30 között a Bem téren, 4. női torna, hétfőn és csütörtökön 17:00 és 18:00 között a Bem téren. Ez évben is tervezzük a gerinctorna foglalkozások megrendelését. További részletek honlapunkon elérhetők.
  • túra: március 2. az év első túráját - séta a Hárshegyen – ekkor tartjuk meg.
  • szervezeti élet: február 7. a KMDSZ Nyugdíjas Bizottsága megtartja ez évi első találkozóját szervezeti, szakmai, érdekvédelmi feladataink áttekintésére.
  • február 21-22-én a Szakszervezetek Együttműködési Fórima Nyugdíjas Választmánya részt vesz az európai FERPA szervezet (Nyugdíjasok és idősek érdekévédelmi szervezete) brüsszeli ülésén, amely az európai parlamenti választások alkalmával tekinti át a nyugdíjas érdekvédelem lehetőségeit az új EP kerete között.

 

A KMDSZ elnöksége

 

Üzenjen nekünk

Close