Szent Hedvig Alapítvány

Tisztelt Kollégák!

A „Szent Hedvig Alapítvány célja, hogy a Külügyminisztérium elhunyt dolgozóinak 23 évnél fiatalabb, államilag elismert hazai oktatási intézményben – középfokú végzettség megszerzését célzó – tanulmányokat folytató gyermekeit, továbbá a külügyminisztériumi munkavégzés során bekövetkezett balesetből kifolyólag maradandó fogyatékosságot szenvedett dolgozóit segélyben és támogatásban részesítse. Célja továbbá, hogy segélyben részesítse a rászoruló munkatársakat.

Aki igényelni szeretné Alapítványunk támogatását, az alábbi nyomtatványt kitöltve juttassa el Peterdi Anikó részére  (APeterdi@mfa.gov.hu).

SEGÉLYKÉRŐ LAP

* * *

Szent Hedvig Alapítvány tájékoztatója az Szja 1%-ának felajánlásáról

Tisztelt Kollégák!

Az idén is lehetőségük van személyi jövedelemadójuk egy+egy százalékáról történő rendelkezésre. Megtisztelnének bennünket – és nehéz helyzetbe kerülő kollégáinkat is –, ha a külügyminisztériumi árvák, rokkantak és rászoruló munkatársak segélyezését támogatnák!

A Szent Hedvig Alapítvány közhasznú szervezet, amelynek karitatív tevékenysége finanszírozásában igen komoly segítséget jelent az Önök egyszázalékos felajánlása is, ezért

amennyiben úgy ítélik meg, hogy a Szent Hedvig Alapítvány céljai méltók az Önök bizalmára, és úgy döntenek, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-át az Alapítványnak utaltatják át, az erről szóló nyilatkozatot, az alábbi adószámra tehetik meg :

18130607-1-41.

Az önadózók az SZJA-bevallás papíralapú vagy elektronikus benyújtásával együtt tehetik meg.

Bízunk benne, hogy támogatásunk révén hozzá tudunk járulni a Külgazdasági és Külügyminisztérium rászoruló munkatársai életkörülményeinek javításához, valamint gyermekeik iskoláztatásához.

Felajánlásukra, támogatásukra feltétlenül számítunk!

Köszönettel és tisztelettel:

Orosz Tamás sk.

a Kuratórium elnöke

Close