Idén nyáron is szerveztünk gyerektábort!

Idén nyáron is szerveztünk gyerektábort!

 

Fotó: Szirbek Anita

Hosszú évek óta szakszervezetünk alapprogramja a nyári gyerektábor, amelyet minden évben meg szoktunk tartani. A járványügyi helyzet szerencsére lehetővé tette, hogy idén folytassuk ezt a hagyományt. Ezúttal úgy döntöttünk nyár elején, hogy érdemes lenne megörökíteni a gyerektábor szép pillanatait, mivel arra gondoltunk, hogy a szülők és a gyerekek egyaránt szívesen nézegetnék a „tábori életről” készült képeket: a szülők azért, hogy lássák gyermekeik hogyan töltötték idejüket a nyári táborban, a gyerekek pedig azért, hogy felidézzék a kellemes emlékeket. Megbíztunk tehát egy fotográfust, hogy képes beszámolóban rögzítse a gyerektábor mindennapjait.

A Nagy Imre téri épületünkkel szomszédos Csík Ferenc Általános Iskola (és Gimnázium) pedagógusai remek programokat szerveztek a gyerekek számára: többek között ellátogattak a budai Várba, a Margit-szigetre, a Millenáris Parkba, valamint rendszeresen vitték őket a Rumini-játszótérre. A táborban való részvétel térítésmentes volt, az étkezés a megszokott módon történt, tízórairól, uzsonnáról, a szülőknek kellett gondoskodni, az ebédet a KKM éttermében közösen fogyasztották el, 1 levest és 1 fő ételt napi 600,- Ft-os kedvezményes áron.

A honlapunkon látható életképek – az érintetteken kívül – talán azokat a kollégákat is, akik eddig nem éltek a lehetőséggel, arra készteti majd, hogy 6 és 14 év közötti gyermekeiket jövőre beírassák a KMDSZ nyári táborába. Évről évre mindig kifejezetten pozitív visszajelzéseket kaptunk a kollégáktól arról, hogy gyermekeik mennyire jól érezték magukat a gyerektáborban, és idén sem volt ez másképpen.

A fotókat Szirbek Anita készítette.

Üzenjen nekünk

Close