Meghívó - AYCM fogadóóra

Meghívó – AYCM fogadóóra

A Hivatalvezetés döntése értelmében a korábban 2024. március 4-ére tervezett AYCM fogadóóra a D épületben nem kerül megrendezésre. A KMDSZ Bajza utca 44. szám alatti irodájában 2024. március 5-én 11 órától tartjuk meg a fogadóórát.

Az AYCM Képviselője elsőként az állami-szektorban a KMDSZ-t kereste meg népszerű AYCM Fogadóóra aktivitásukkal kapcsolatban.

A KKM-es munkatársak között nagyon közkedvelt az AYCM SportPass, hogy még több külügyes kollégát állítsuk fel az irodaszékből és csábítsuk rendszeres mozgásra…és persze közös erővel növeljük szervezeteink a KMDSZ és AYCM Tagságát.

Hogy is néz ki egy ilyen Fogadóóra?

  • a szervezeti Kapcsolattartó a szervezet nyitottsága esetén egyeztet velünk egy 2 órás (ebédidő környéki időpontot egy bizonyos napra és szervezeti helyszínre.
  • ekkora az AYCM képviselője (jelen esetben Kissné Polgár Tünde) szórólappal és információkkal felszerelkezve kap egy asztalt és két széket egy forgalmas helyen (aula vagy ebédlő előtti tér stb)
  • és az ebéd előtt/ebéd után tájékoztatni tudja az érdeklődő munkatársakat arról, hogy milyen sportolási lehetőségek vannak az AYCM-nél és milyen klassz előnyökhöz juthatnak, ha ezt KMDSZ tagsággal veszik igénybe
  • természetesen a kommunikáció tervezetet biztosítani tudjuk majd ehhez is, sőt a kommunikációba beleteszek egy online nyereményjátékot is, melyen a résztvevő Tagok/kollégák közül a három leggyorsabb és legügyesebb AYCM ajándékcsomagot vehet majd át.

Várjuk a KMDSZ munkatársait az AYCM fogadó órára

KMDSZ Elnöksége

 

 

 

Üzenjen nekünk

Close