Megrendeztük a hagyományos nyugdíjas ebédet

Megrendeztük a hagyományos nyugdíjas ebédet

Idén október 4-én tartottuk meg hagyományos nyugdíjas ebédünket a Benczúr Hotel nagytermében, amely ismét alkalmat nyújtott tagjainknak a személyes találkozásra, beszélgetésre, a baráti kapcsolatok ápolására.

Az ebédet ezúttal meghívott vendégeink is megtisztelték jelenlétükkel – Csóti Csaba a Szakszervezetek Együttműködési Fórumának (SZEF) elnöke, és Papp Katalin, a SZEF Nyugdíjas Választmánya és a Közgyűjteményi és Közművelődési Szakszervezet  nyugdíjasainak (KKDSZ) elnöke.

Az eseményt Mezei Tibor elnök nyitotta meg. Csóti Csaba felszólalásában elismerését fejezte ki azért, hogy a KMDSZ ilyen eredményesen tartja össze nyugdíjba vonult tagjait – ez példa lehet a többi szakszervezet számára is.

Pap László Csaba a KMDSZ Nyugdíjas Bizottságának ez év nyarán megválasztott elnöke üdvözölte jubiláns tagjainkat, felidézte az ezévi rendezvényeinket, köztük a nyári iskolás tábort. Jelezte, hogy december első napjaiban megtartjuk a Mikulás ünnepséget is., amit a gyermekek, unokáink várva várnak. Mivel a tagdíjfizetések megszokott rendjét érintő kormányzati változások várhatók, kérte a nyugdíjas tagjainkat, hogy őrizzék meg tagságukat és bátorítsák ugyanerre az aktív tagjainkat is, mivel a szakszervezeti mozgalom a nemzedékeket átívelő értékeket képvisel. Mindehhez a szükséges technikai segítséget a KMDSZ meg fogja adni, amiben a SZEF-fel szorosan együttműködik.

A Nyugdíjas Bizottsága nevében a hagyományainkhoz híven ez alkalommal is a Választmány elnöke gratulált kerek évfordulót jubiláló tagjainknak és a díszoklevél mellé kis ajándékkal tettük kedvesebbé a megemlékezést.

Az ebéd jó hangulatban és jó ízűen folyt le, közel három órán keresztül adva lehetőséget a beszélgetésre, a barátságok erősítésére. Így ezúton is minden résztvevőknek jó egészséget, erőt és több időt kívánunk. (Készítette: Pap László Csaba, Dr. Mayer Lajos)

 

Üzenjen nekünk

Close