Nyári tábor – érdekes, hasznos, izgalmas programok

Nyári tábor – érdekes, hasznos, izgalmas programok

Kedves olvasónk! Szakszervezetünk immár hagyományos programjának számít a tagjaink iskolás gyermekei számára biztosított Nyári Tábor, amelynek megszervezését kiemelten fontos vállalásunknak tekintjük. Mint tudjátok a tábor nyitott a KKM minden munkatársa számára is, hogy iskolás korú gyermekeiket a nyári iskolai szünet idején egy vagy akár több hetet a tábor keretében töltsenek el. Tudjuk, hogy ez a szülőknek is segítséget jelent, hiszen gyermekeik biztonságos és hasznos módon tölthetik ezt  az időt is.

Az itt található fényképek illusztrálják, hogy hetente, a változó összetételű gyerekcsoportok most is érdekes, hasznos, izgalmas programokban vehettek részt, s ami még ennél is fontosabb olyan gyerekekkel, akikkel osztozhatnak a külügyes élet megélt tapasztalataival.

Így mehettek el a Duna partra, a budai várba és az ottani műemlékekhez, tekinthették meg a Mátyás templomot, látogattak el a Margit-szigetre, vagy egy könnyed játszótérre. Barátságok  születhettek és erősödhettek ez évben is. Bizonyosan a szülők is osztják a véleményt – nemcsak időtöltés, de tanulás lehetőségét is  élvezhették a gyermekek.

A szülőknek és természetesen a Minisztériumunknak is hasznos a szakszervezet ezen programja, hiszen így a munkavégzést a nyári időszakban  is nagyban könnyíti a dolgozóknak.

Köszönettel tartozunk a Csík Ferenc Általános Iskolának (Medve utca)  és tanárainak, akik a pedagógusi figyelmet és gondoskodást biztosították a gyermekek számára. Ez ebben az évben a korábbiakhoz képest nagyobb kihívás volt, hiszen most minden eddiginél nagyobb igény mutatkozott meg a tábor iránt, minden korábbinál több iskolás gyermek vett részt, összesen negyvenhez közeli számban.

Minderről meggyőzően tanúskodnak a fényképek, amelyeket – a szülők beleegyezésével – mellékeltünk, s amelyek meggyőzően bizonyítják – a 2023. évi Nyári Tábor is jó és hasznos, folytatásra érdemes még ez év augusztus 18-ig és 2024-ben is!

Köszönet a szülőknek, a gyerekeknek és a pedagógusoknak!

 

 

Üzenjen nekünk

Close