Szakszervezetünk 2024 májusra ajánlott programjai

Szakszervezetünk 2024 májusra ajánlott programjai

Május folyamán az alábbi programokat ajánljuk számotokra.

  • Május 1.10.00 Találkozó a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) – amelynek a KMDSZ is tagja – egész napos szervezésében a Városligeti Szakszervezeti Emlékkőnél minden érdeklődő számára. Majd séta a városligeti Napozótérre, ahol egésznapos szakmai programok, játékok és délután három órai kezdettel a „Varsányi Szirének” koncertje kerül sorra.
  • Túra: május 4.: gyalogtúra a Déli-Bükkben, a Felsőtárkány – Noszvaj útvonalon

május 18. szombat: könnyebb gyalogtúra a Gerecse hegység déli részén. Táv 11 km. (jelentkezés a szokásos módon)

  • Családi és gyermekprogram – a hónap folyamán szétosztásra kerülnek a tagjaink részéről igényelt állatkerti belépőjegyek
  • Klubrendezvény: május 29-én, fél 11-től vendégünk Tálas Péter biztonságpolitikai szakértő, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézetének tudományos
  • főmunkatársa.
  • Szervezeti élet: április 30. szakszervezetünk választmányának évértékelő ülése,
  • Szakszervezeti mozgalom hazai és nemzetközi tevékenysége:

május 7. a FERPA, nemzetközi nyugdíjas szervezet – amelynek a SZEF Nyugdíjas Választmánya is tagja - virtuális ülést tart az európai parlamenti választások előkészítésének, tétjeinek  és a nyugdíjasok és időskorúak érdekeinek megvitatására. Ezen a KMDSZ nyugdíjas bizottsága elnöke is részt vesz.

Tisztelt tagjaink, szokásos programjaink megvalósítását sajnálatos módon jelentősen korlátozza a január elsejétől életbe lépett új tagdíjfizetési kényszerhelyzet, ami a KMDSZ tagdíjbevételeit is érinti. Ennek orvoslására választmányunk és a hazai szakszervezeti mozgalom is igyekszik megfelelő választ, megoldást találni. Ezért szíves megértést kérünk. A rendszeres tagdíjátutalás döntően segíti munkánkat. Ugyanakkor építő javaslataitokat mindig szívesen várjuk! Köszönettel:

A KMDSZ vezetése

Elérhetőségünk: telefon: +361 458-1711         e-mail: kmdsz@mfa.gov.hu

 

Üzenjen nekünk

Close