Tájékozató a nyári napközis táborról

Tájékozató a nyári napközis táborról

2024. július 1-én megkezdődnek a Nyári Tábor foglalkozások 7-14 év közötti tanulók részére a Csík Ferenc Általános Iskola (Medve u.) KMDSZ által bérelt tantermében.

A tábor heti turnusokban – ünnepnapokat kivéve - naponta 8 órától 16:30 óráig üzemel 2024.augusztus 16-ig.

A gyermekek felügyeletét az iskola pedagógusai látják el.

Étkezés: uzsonnát, tízórait a szülőknek kell csomagolnia. Ebédelni a KKM Nagy Imre téren lévő éttermébe pedagógus kíséretében mennek át 12 órakor a gyermekek. Javasoljuk/kérjük, hogy a szülők is ebben az időben ebédeljenek gyermekeikkel együtt. Az étterem kedvezményt nyújt a gyermekek részére. A menü ára 1.000 forint/nap. A befizetést előző héten csütörtökig kérjük megtenni a kedvezményre jogosító jelentkezési lap másolatának bemutatásával.

Az iskola biztosít labdát, játékszereket, TV, illetve DVD készüléket a foglalkozásokon.

A szülők igénye, illetve kötelezettségvállalása esetén kirándulások szervezése is lehetséges.

A tábor a KMDSZ aktív tagjainak iskolás gyermekei részére térítésmentes.

Nyugdíjas tagjaink unokái is részt vehetnek a Nyári Tábor foglalkozásain 5.000/hét részvételi díj megfizetése ellenében.

A nem KMDSZ tag KKM-es munkatársak 25.000.- Ft/hét térítés mellett vehetik igénybe a szolgáltatást.

Jelentkezni   mindig előző hét csütörtökig a mellékelt jelentkezési lap, valamint szülői nyilatkozat e-mail üzenetben sneburanyi@mfa.gov.hu részére történő megküldésével lehet. Az aláírt nyomtatványokat szkennelve kérjük. Unokák esetében a nyilatkozatot a szülőnek kell aláírnia. A két példányban kitöltött szülői nyilatkozat egy példányát a KMDSZ felé kell megküldeni, másik példányát pedig az iskolában kell leadni  az első látogatási napon.

Kérjük, előzetesen jelezzék 2024. június 14-ig részvételi szándékukat, mert csak abban az esetben tudjuk elindítani a heti turnust, ha legalább 3 gyermeket jelentenek be a szülök az érintett hétre.

 

 

Üzenjen nekünk

Close